Sinds vandaag mag ik me gediplomeerd life coach noemen

Wat is life coaching?

Wij leven in een jachtige 24 uurs economie. Continu bereikbaar, continu prikkels. Je werkdag is niet om 5 uur afgelopen, want je bent nog de hele nacht bereikbaar voor baas en collega’s via e-mail en social media.

Als gevolg van die rat-race zijn mensen op zoek naar rust en ontspanning. Maar tegelijkertijd heeft men ook de behoefte niets van het leven te willen missen. Trends, mode, informatie – via internet proberen wij bij te blijven bij de ontwikkelingen van de maatschappij.

En dan komt er opeens het moment dat jij jezelf afvraagt: “Waar doe ik het voor?” – “Is dit alles?” “Wat wil ik werkelijk?”

Misschien vind jij het moeilijk om keuzes te maken, of je voelt je leeg, moe en doelloos en bent de overzicht over je leven een beetje kwijt geraakt?

Dan kan een life coach je helpen.

 De life coach

023De life coach helpt je om weer overzicht in je leven te vinden. De vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’ staan
hierbij centraal. Met behulp van diverse methoden krijg je weer de regie in handen en weet je jouw focus te richten op hetgeen jij belangrijk vindt. Zo geef jijzelf vorm aan je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven. Jij wordt je meer bewust van je doelen en behoeften – én leert hoe je die doelen kunt bereiken.

Resultaat

Het doel van de life coaching is, om de balans tussen je persoonlijke wensen en de belangen van de wereld om je heen (werk, relatie, kinderen etc.) te herstellen of te versterken. Ben jij iemand die twijfelt aan van alles? Worstel jij met vragen of jij wel het juiste werk, partner of opleiding hebt gekozen? Denk jij weleens na over de zin van het leven? Voel jij steeds een innerlijke onrust en vraag jij je vaker af of dit nu eigenlijk alles is?

De life coach kent gesprekstechnieken om je al in een paar gesprekken grote stappen te laten maken. Veel werkgevers zijn doordrongen van het nut van coaching en zijn vaak bereid om de coaching van hun werknemers te vergoeden.

Ulrike Mülders

Als life coach gebruik ik verschillende technieken uit de psychologie, communicatiewetenschap, NLP en sociologie om jou verder te helpen. Ik werk graag met humor en denk graag out-of-the-box. Vastgeroeste ideeën en gedrag maak ik graag  los, ontspoorde gedachten zet ik graag weer op de rails zodat jij soepel door het leven kunt wandelen, op een snelheid die jij bepaalt en met het liedje in je hoofd dat jij wenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s